DIN SJÆLS SANG

Skal jeg synge din sjæl?

Vi kan komme til at lukke øjnene for at se hvem vi virkelig er.

Jeg ønsker at fjerne dit slør via lyden, så du hører dig selv og din sjæl klart, og på den måde får mulighed for at møde den du er.

Efter tusindvis af lydbehandlinger - som har gjort mig mange toner rigere - glædes jeg nu over at skabe dette nye tiltag. 

Hver sjæl ønsker at synge sin helt egen sang. Dette oplever jeg gang på gang ske i lydsessionerne jeg har med folk. Særlige melodier og overtoner lyser frem, og personen som ligger på briksen bliver rørt fordi de hører sig selv i tonerne fra min stemme. 

Jeg mærker din sjæl og lader den synge igennem mig. For et kort øjeblik er det som om at din sjæl og jeg danser sammen, og jeg lader den bevæge sig igennem mig som lysende toner.

Udover min stemme, kan der være forskellige instrumenter og tale på din “sang”: klangskåle, krystal instrumenter, klaver, chims, stemmegafler mm. Der er intet som er forudproduceret eller redigeret - DET BLIVER ALT SAMMEN BLIVER SKRÆDDERSYET TIL DIG.

Du får ikke en sang som dem du hører i radioen. Jeg mærker din sjæls særlige aftryk hvorefter klare toner fletter sig sammen som et stort netværk hvor overtonerne opstår. Ofte kommer der særlige melodier.

Det er bestemt ment som en sang du kan bruge igen og igen, og at du igen om f.eks. 20 år ville føle dig hjemme når lytter til den igen.

Min mission er at du finder dybere ind i dig selv, og at du mærker, ser og forstår dit potentiale.

Lykke Emilie - 1:1 session

VARIGHED:

20-40 minutter

PRIS:

2.450,- kr.

Fra du bestiller din sang til du modtager den kan der gå op til 1,5 måned, da din sang ikke er noget jeg bare tvinger mig selv til at producere. Det er noget jeg giver mig tid til. Jeg vælger den helt rette tid til at kanalisere, producere og finpudse din sang.


IMG_8756.jpg