Generelle betingelser

Som kunde* hos Lykke Emilie er du selv ansvarshavende overfor at følge den vejledning**, du får af Lykke Emilie. Dette betyder at Lykke Emilie ikke kan afkræves hverken økonomisk eller anden form for kompensation som følge af eventuel tilskadekomst, sygdom, skilsmisse, død, eller lign. Dette gælder for både kunden samt kundens familie, pårørende og bekendtskabskreds. 

*Ved kunde forstås både betalende kunde såvel som gratis vejledning (fx Fredags live på Facebook). 
** Vejledning skal forstås både som skriftlig såvel som mundtlig. Dette gælder gennem alle former for sociale medier og andre medier som fx telefon, skype, video (live såvel som optagne) og selvfølgelig direkte face-to-face.


Retreats - Tillæg til generelle betingelser 

Du er som deltager på et retreat arrangeret af Lykke Emilie selv ansvarlig for eventuel forsikring af dig selv og dine ejendele. Ligeledes er du selv ansvarlig for afholdelse af eventuelle udgifter i forbindelse med materiel skade, sygdom, tilskadekomst eller død undervejs i et retreat-ophold. Lykke Emilie kan ikke gøres ansvarlig for skader (materielle såvel som person), sygdom eller død, der opstår under et retreat-ophold og ligeledes kan Lykke Emilie ikke afkræves hverken økonomisk eller anden form for kompensation eller andre udgifter i ovenstående tilfælde.

Betaling af det fulde beløb anses som samtykke til ovenstående betingelser. 


Persondatalov - GDPR

Det er vigtigt for mig at dine oplysninger bliver opbevaret og beskyttet ordenligt.

Jeg indsamler oplysinger på forskellig vis og alt sammen fordi det derved gør det muligt for mig at sende dig bla. nyhedsbrev, sende dig en faktura eller måske er du med på et forløb eller lign. og jeg skal kunne komme i kontakt med dig.

Jeg indsamler oplysninger som navn, mailadresse, telefonnummer og evt. bankoplysninger. Jeg bruger det i mine hjælpeprogrammer som mailchimp, dinero, squarespace, stripe, facebook, instagram og easyme eller hvis du deltager i en konkurrence eller en undersøgelse. Disse programmer/steder overholder reglerne på den nye GDPR lov.

Når du besøger min hjemmeside vil der bliver indhentet nogle oplysninger omkring hvordan du trykker rund på siden. Det hjælper mig til at forstå hvad der er mest interesserat for min målgruppe.

Husk du kan altid skrive til mig hvis du ønsker at afmeldes fra mit nyhedsbrev og ønsker jeg sletter dine oplysninger. Faktisk finder du en afmeldings knap nederst på hver nyhedsbrev, som du nemt kan trykke på hvis du ønsker at blive slettet.

Jeg sletter selvfølgelig dine oplysninger igen så snart de ikke er relevante mere. Ønsker du feks. at jeg optager en session for efterfølgende at sende den til dig, vil den bliver slette senest efter 14 dage. 

Hvis du har nogle spørgsmål omkring det er du altid velkommen til at skrive til mig.

Dataansvarlig:

Lykke Emilie Postborg

Gyngemose Parkvej 56C 3. tv. 2860 Søborg

Mail adresse: lykkeemilie@gmail.com

tlf. 24466766

Cvr. nr. 35749446