Lysarbejdere - Netværksgruppe på Facebook hos Lykke Emilie 

Gratis Netværksgruppe

Er du lysarbejder og har brug for fællesskab, så er du velkommen i denne gruppe på Facebook.

Hvem er gruppen lavet til:
Dette er en gruppe til alle lysarbejdere, som jeg har været i kontakt med. Hvilket vil sige, det er en gruppe til alle lysende sjæle, som lever et autentisk liv og lyser og spreder kærlighed.

Hvad er en lysarbejder?
En lysarbejder er en sjæl, som tænder deres eget lys ved at gøre det, vedkommende brænder for. De deler ud af lyset til andre. Mange står allerede til tjeneste og spreder lys og kærlighed, mens andre er i dvale og vågner stille og roligt op nu. En lysarbejder er derfor både en som tænder sit eget lys og spreder det, og som dernæst tjener ved at sprede kærlighed og derigennem løfte frekvensen på jorden.

Formålet med gruppen:
Formålet med gruppen er, at skabe et netværk til alle disse lysende sjæle, der nu og da føler sig alene. Sammen løfter vi mere, og sammen er vi stærkere. Også til dem som er ved at ”vågne”, da man i denne proces stadig kan føle sig alene, da man ikke er kommet fuldt ud i kontakt med kilden af lys endnu.

Min Mission er, at flere og flere tænder deres indre lys og lader det skinne.
Min Vision er, at vi sammen træder ind i den lysende frekvens og dermed løfter os.

Vigtig info til dig, som er med:
Når du er en del af gruppen har du givet tilladelse til, at jeg tuner ind på dig/jer alle som én fælles energi hver gang, der kommer et oplæg eller video til jer.

Netværksgruppe på InsightTimer

Udsprunget af Facebook-gruppen findes der også en netværksgruppe for lysarbejdere på app'en "InsightTimer".
Her kan man mødes med andre lysarbejdere og dele erfaringer og meditationer med hinanden. 

Du kan downloade app'en via App Store eller Google Play via dette link: https://www.insighttimer.com.
Herefter kan du søge efter gruppen "Netværksgruppe for Lysarbejdere". 


 

YouTube og SoundCloud 

Har du brug for en pause, til lidt inspiration eller til at blive guidet lidt på vejen i dit liv nu og her, så gå ind på min YouTube-kanal eller på SoundCloud og find lige præcis det, som DU har brug for lige nu.

Herunder finder du et udvalg af de mest populære videoer fra YouTube:


 

Facebook - Fredags Live 

Jeg tilstræber hver fredag kl. 9 at sende live på Facebook. Her trækker jeg englekort og viderebringer budskaber og beskeder. Du kan tage i mod det, som du kan bruge, og sortere det fra, som ikke er relevant for lige præcis dig lige nu. Der er også mulighed for at stille et spørgsmål, og så trækker jeg et kort og viderebringer budskabet. 
Hvis du ikke har mulighed for at være med live, så ligger videoerne på Facebook, så du kan se dem, når du har tid og ro.