Klarsyn

Få svar og indsigt, når du kommer hos mig.

Jeg lukker op for mine evner som medie og viderebringer budskaber og beskeder fra den åndelige verden. Så du får mere indsigt i dig selv og dermed også mere forståelse og ro. Budskaberne er kanaliseret primært fra ærkeengle og mestre.

Jeg læser i kort og smykker m.m. Der kan være en enkelt afdødekontakt, og som oftest er der også plads til at få besvaret et vigtigt spørgsmål.

Alle er velkomne.

Der er plads til ca. 10-12 deltagere.

 

PRAKTISK

Datoer 2018

  • d. 2 maj kl. 19.00-20.30

  • d. 26 september kl. 19.00-20.30

  • d. 14 november kl. 16.00-18.00 Camilla og Lykke holder LYSFEST i København (pris 250kr.)

Pris: 150,- kr.

Tilmelding:
Du tilmelder dig ved først at skrive til mig på Facebook, email (lykkeemilie@gmail.com) eller SMS (24466766) og få svar retur med bekræftelse. 
Derefter overfører du 150kr. på mobilepay (26722) eller bank (reg. nr.: 2114, konto nr.: 8981223137).
Vigtigt - Beløbet refunderes ikke ved udeblivelse eller sygdom - men du har mulighed for at give pladsen til en anden. 

Sted:
StudioB, Rosenkæret 13, 2860 Søborg.
Der er mulighed for at parkere.

Bemærk:
Ved tilmelding forpligtiger du dig også til følgende betingelser for deltagelse:

Lykke Emilie - Klarsyn - Få svar og indsigt

"Tusind tak for en fantastisk berigende aften igår. Hver gang jeg er til dine aftener er det en ubeskrivelig gave at opleve den energi og glæde der fylder ikke bare mig, men også alle de andre.
For mig har det uden tvivl været et stort vendepunkt i mit liv at møde dig. Jeg ved nu hvilken vej jeg vil gå. Tak for din store hjertevarme og glæde."

- Kærligst Helene Alexsson

"Kære Lykke Emilie. Et oprigtigt TAK for idag skal lyde. Hold nu op, hvor er du fantastisk at være tæt på. Den energi og udstråling. 
Jeg var træt i hovedet da jeg kørte hjem, men på den gode måde. Tak for hilsnen fra min morfar. Det var spot on mht. dyrene og det var ham jeg allerhelst ville høre fra."

- Louise Nielsen

 

Denne video handler om at slippe gamle mønstre du har taget med fra dine forfædre. Det kan være en rørende og transformerende rejse. Derfor skal du føle dig klar. Det er op til dig hvordan dit liv skal være idag. Måske har du fået nogle rigtig gode ting med og måske er det på tide at slippe de mindre gode.