Lydhealing

Det er her magien sker!

Har du fysiske udfordringer eller traumer, stress og uro i krop, sjæl og sind. Ja, så er denne form for session noget for dig. Lyden rydder ud og healer op.

Jeg kan faktisk ikke helt forklare hvad der sker, men det er healende og forløsende - og det virker!

Hvordan foregår det, når det er mig som laver lyd?

Jeg starter med at lydscanne dig, fra fødderne og op gennem kroppen. Som regel dybe toner ved fødderne og lysere jo længere op af kroppen, jeg kommer. Jeg synger det, som kommer, når jeg lytter til din sjæl. Altså din sjælssang. Afslutningsvis nynner jeg, hvor du derefter har tid til at ligge og slappe af på briksen.

Syng dig Fri – når du selv giver lyd

Her er der noget, som virkelig rykker, hvis du vil transformere. Så har du mod på det, støtter og guider jeg dig igennem det. Her kan du selv give lyd på det, du føler eller din fysiske smerte.

Hvad kan lydhealing bruges til?

Jeg har en del erfaring med smertelindring som for eksempel diskusprolaps, fjerne uforklarlige smerter i kroppen, fjerne lammelse i ben og formindske tinnitus. Derudover har jeg arbejdet med forløsning af gamle traumer, det kan være angst, frygt, sorg eller psykiske blokeringer.

Der kan være behov for mere end én behandling/session alt afhængig af din situation. Det kan være alt fra 1-6 gange eller flere.

Husk: Du har altid mulighed for at sige fra eller til under sessionen.

I sessionerne kan regression være en del af processen, da traumer og andre ting kan sidde fra tidligere liv. Jeg guider og støtter dig i hele processen.

Efter sessionen: Jeg anbefaler at drikke rigeligt med vand efter en behandling og holde igen med alkohol indtil 48 timer efter, da energierne stadig arbejder i kroppen. Det kan også være en god ide at have lidt tid for sig selv efter behandlingen; både hvis du psykisk eller kroppen fysisk har brug for ro.

Lykke Emilie - Lydhealing

Priser:

1 SESSION á 1 TIME: 750,- kr.Sted:

ALLE TORSDAG:
"Soul Fitness", Skindergade 26, 1 sal., 1159 Kbh K.
ALLE ANDRE DAGE:
Gyngemose Parkvej 56 C 3 sal. tv., 2860 Søborg. 

IMG_8760.jpg