Lydhealing

Det er her magien sker!

Har du fysiske udfordringer eller traumer, stress og uro i krop, sjæl og sind. Ja, så er denne form for session noget for dig. Lyden rydder ud og healer op.

Jeg kan faktisk ikke helt forklare hvad der sker, men det er healende og forløsende - og det virker!

Hvordan foregår det, når det er mig som laver lyd?

Jeg starter med at lydscanne dig, fra fødderne og op gennem kroppen. Som regel dybe toner ved fødderne og lysere jo længere op af kroppen, jeg kommer. Jeg synger det, som kommer, når jeg lytter til din sjæl. Altså din sjælssang. Afslutningsvis nynner jeg, hvor du derefter har tid til at ligge og slappe af på briksen.

Syng dig Fri – når du selv giver lyd

Her er der noget, som virkelig rykker, hvis du vil transformere. Så har du mod på det, støtter og guider jeg dig igennem det. Her kan du selv give lyd på det, du føler eller din fysiske smerte.

Hvad kan lydhealing bruges til?

Jeg har en del erfaring med smertelindring som for eksempel diskusprolaps, fjerne uforklarlige smerter i kroppen, fjerne lammelse i ben og formindske tinnitus. Derudover har jeg arbejdet med forløsning af gamle traumer, det kan være angst, frygt, sorg eller psykiske blokeringer.

Der kan være behov for mere end én behandling/session alt afhængig af din situation. Det kan være alt fra 1-6 gange eller flere.

Husk: Du har altid mulighed for at sige fra eller til under sessionen.

I sessionerne kan regression være en del af processen, da traumer og andre ting kan sidde fra tidligere liv. Jeg guider og støtter dig i hele processen.

Efter sessionen: Jeg anbefaler at drikke rigeligt med vand efter en behandling og holde igen med alkohol indtil 48 timer efter, da energierne stadig arbejder i kroppen. Det kan også være en god ide at have lidt tid for sig selv efter behandlingen; både hvis du psykisk eller kroppen fysisk har brug for ro.

Pris:

Pris pr. session: 750,- kr. (Varighed 1 time).

Prisen er inkl. moms.

Du er altid velkommen til at kontakte mig til en uforpligtigende snak.

Sted:

Der er mulighed for at booke sessioner både i Søborg og i indre København.


Hvis du bestiller tid torsdag, så foregår det i Skindergade i København. Adressen er: "Soul Fitness", Skindergade 26, 1 sal., 1159 Kbh K. Efter 1 februar er jeg kun i Soul Fitness om torsdagen).

Alle andre dage foregår det i min lejlighed i Søborg. Adressen er: Gyngemose Parkvej 56 C 3 sal. tv., 2860 Søborg. 

Kender du én, som kunne trænge til at blive forkælet med en lydhealing, så kan du også bestille gavekort:

Bemærk:
Ved sessioner hos Lykke Emilie forpligtiger du dig til følgende betingelser:

 
Lykke Emilie - Lydhealing

"Jeg var fuldstændig tryg i dine hænder fra jeg kom og til jeg gik. 
Det var første gang jeg prøver lydhealing. Wauv det var super dejligt og sikke en vidunderlig følelse der bredte sig i kroppen når dine smukke toner bredte sig ud over min krop. Jeg har en stor følelse af lethed og glæde i hele min krop. Mange tusinde tak."

- Margrethe

"Indimellem ramte lydhealingen min egen Tinnitus-tone, og jeg oplevede en fantastisk ro midt i støjen. Lydene i mit hoved var der stadig, men svingningerne i lydhealingen, gjorde at det ikke føltes generende. Jeg var fuld af indre glæde og ro, imens seancen stod på. Efter healingen var jeg fuldstændig afslappet! 
Det kunne jeg nu godt blive fan af..
Takker dig Lykke, for en rigtig dejlig og bevidsthedsudvidende oplevelse - Jeg vil kalde det en smuk oplevelse."

- R.E.

Kort beskrivelse af Lyd og en smagsprøve på hvordan lydhealing kan lyde.

Ganske kort om mig:

Jeg har altid været åben for den åndelige verden. Som barn vidste jeg ikke helt, hvad jeg skulle stille op med det. Jeg har i de sidste 10 år arbejdet intenst med mine guider og engle. Jeg har åbnet endnu mere op for lyset og igennem studier fået større bevidsthed omkring en hel masse ting.
Du kan læse mere her.
Husk: Du har altid selv ansvar for, hvordan du handler, og hvad din fremtid bringer.