LYKKE RETREAT: TÆND DIT LYS

Lykke Retreat ved Villa Fjordhøj - Lykke Emilie

Dette retreat til dig, som ved, at du har så meget at give. Til dig, der har brug for at skinne dit eget indre og autentiske lys.

Programmet indeholder både meditationer – øvelser i at lytte til dig selv og universet – transformations processer – healing – klarsyn til dig fra mig. 

Alt sammen i en kombination, så du transformerer og får fornyet energi og kan være den, du er.

Der vil være en del sang, musik og lidt bevægelse.

Om stedet:

Villa Fjordhøj ligger et skønt sted helt ned til fjorden. Et sted hvor du bare kan være dig!

Man kan gå lige ned til vandet, hvor der er en badebro. Der er også en finsk sauna mm. Så tag derfor dit badetøj med.

Naturen er skøn her, så et par gode vandresko eller sandaler er også godt at tage med.

Udtalelser fra tidligere deltagere

"Det er helt utroligt hvordan weekendens oplevelser bare gror og gror på mig. Jeg har vist fundet min indre stemme eller også er jeg begyndt at lytte til mine guider. Tusind tak for en berigende oplevelse, der har vist sig at række langt ud over et døgn."

- Susanne

"Kære Lykke. Tak for et dejligt berigende og meget givende døgn ( samt et par timer) - det har været en super positiv oplevelse. Lykke du er et dejligt givende menneske og jeg syntes det var rigtig godt tilrettelagt."

- Berit

"Smukke Lykke Emilie Postborg  ❤ Jeg kan kun sige dig af hjertet (og sjælen) TAK! Dit Lykke Retreat er den bedste investering, jeg længe har gjort! Jeg fik MEGET mere end jeg havde turde drømme om! Jeg føler mig fuldstændigt fornyet.....på celleplan! Som en DNA-aktivering! Nu ved jeg, hvad jeg skal! TAK for al din energi! Du er et mirakel på jord❤
Taknemmelighed & LYS"

- Maria

"Kære alle
Jeg er fyldt op af taknemmelighed, glæde, kærlighed, power og ikke mindst en ubeskrivelig fred. Tusinde tak for et helt igennem uforglemmeligt døgn i jeres skønne selskab. Det var alt sammen ægte og WOUW!! Tak for jeres nærvær og skønne tilstedeværelse. TAK til dig Lykke Emilie Postborg, for at gøre det muligt- du ER og KAN Magi."

- Karen

Om mig:

Til dig, som ikke kender mig, kan jeg fortælle, at jeg til daglig arbejder i min praksis i Søborg. Jeg lever og ånder for at guide sjæle igennem de processer, som gør, at de kan stå selv og leve deres sande jeg. Jeg afholder både workshops, forløb, retreats og har 1:1 sessioner. Jeg glæder mig til at møde dig og se dig.

Program:

(med forbehold for ændringer)

DAG 1:

kl. 15-16 ankomst

kl. 16-18 velkomst/meditation/øvelser

kl. 18.30 middag

kl. 20-21 aften klarsyn

DAG 2:

kl. 8 gåtur og morgen lysmeditation

kl. 9.30 morgenmad

kl. 11-12.30 Øvelser

kl. 12,30 Frokost

kl. 15-16.30 Øvelser

kl. 17 frugt /kage/afsked/på gensyn

Praktisk information:

DATO: d. 25-26 aug. 2018.

PRISER OG BETINGELSER: Prisen er 2450 kr.

Heri betaler du både for kost, logi og for min guidning og undervisning.

Når du har betalt depositum på 1000 kr. er din plads sikret.

Du skal senest betale de resterende 1450 kr. d. 1 aug. 2018.

Om morgenen mediterer vi ude på badebroen. Det giver en utrolig ro og man føler sig et med vandet, jorden, planterne, dyrene og luften. 

Om morgenen mediterer vi ude på badebroen. Det giver en utrolig ro og man føler sig et med vandet, jorden, planterne, dyrene og luften. 

Tilmeldingen er bindende, men hvis du bliver forhindret, kan du give pladsen til en anden.

Hvis du har brug for at betale over to gange, skriver du blot til mig.

I prisen indgår ikke transport til og fra retreat-stedet. Samkørsel kan arrangeres indbyrdes mellem deltagerne. Jeg opretter en gruppe på facebook så vi nemt kan arrangere og kommunikere med hinanden.

VÆRELSER: På denne tur er der næsten kun mulighed for dobbeltværelser. Hvis du skal dele værelse med en, du ikke kender, så er der som udgangspunkt stilletid på værelset, medmindre I aftaler andet indbyrdes. Hvis du meget gerne vil bo alene så kontakt mig, og jeg skal se, hvad jeg kan trylle med (beregn at prisen vil være lidt højere).

ANTAL DELTAGERE: Min. og maks. 10 deltagere. Tilmeld dig derfor i god tid. Alle er velkomme, og det kræver ingen forudsætninger. Er du i tvivl, kan du altid kontakte mig og spørge ind.

MAD: Er du vegetar eller ønsker glutenfri, så giv mig endelig besked. Lis laver al maden fra bunden og hygger om den! Og bruger så vidt muligt kun økologiske råvarer. Der vil være mulighed for frugt under hele opholdet.

AFBESTILLING: Tilmeldingen er bindende,men hvis du bliver forhindret, kan du give pladsen til en anden. 

TILMELDING: Skriv en direkte besked her, hvis du er interesseret i en sådan tur. 

Bemærk:
Ved tilmelding forpligtiger du dig også til følgende generelle betingelser samt tillæg til generelle betingelser: