Lykke Emilie - Køb æteriske olier fra doTERRA
IMG_0053.jpg

"doTERRA" betyder ”jordens gave” på latin, og det må jeg sige, det i sandhed er. Jeg har selv brugt de æteriske olier en del år nu, og det føles som om, man vender tilbage til det oprindelige medicinstudie.

Olierne kan bruges på forskellige måder: Indvortes, i en diffuser eller ved at smøre på (altid blandet op med noget almindelig olie).

Husk altid at være opmærksom på, at citrus-olierne ikke må tages på huden, hvis du går ud i direkte sollys, da du kan blive forbrændt.

 

Køb de dejlige olier fra doTERRA

På nedenstående link kommer du ind på min salgsside hos DoTERRA. 


SÅDAN GØR DU:

1. Klik på "JOIN AND SAVE" - så kan du købe olier med 25% rabat.
2. Vælg Europa og Danmark.
3.Vælg " Wholesale Customer" for at få en kundekonto eller "Wellness Advocate" for forhandlerkonto.
4. Udfyld dine kontaktinformationer ind. Vælg tidszone (GMT+1). Skriv mit Enroller ID: 6075251.
5. Vælg en af "startpakkerne" (husk EU-plug). Eller vælg at samle din egen pakke - det gør du ved at vælge "Enrollment Pack" for 25 € som er inkl. oliebog og kundekonto og de olier du ønsker.
6. Tjek ud og betal.
Nu er du oprettet som kunde og er klar til at shoppe med 25% rabat på varerne.

Rigtig god fornøjelse. Når su er oprettet under mig går der lidt tid og du modtager en mail fra mig og jeg byder dig velkommen i mit team - hvor du får mulighed for at sparer i forskellige facebook grupper.

Har du spørgsmål kan du altid kontakte mig igennem siden her under kontakt.

Hvis du ønsker at få støtte af olierne ved enten at få mere handlekraft, lytte til din intuition, finde dit livsformål eller få mere jordforbindelse. Så hop over til shoppen og se mine helt særlige blandinger.

 

Præsentation af
udvalgte olier

Her kommer en lille præsentrationsrunde af nogle af de olier, som jeg virkelig godt kan lide, og du kan måske finde lidt inspiration.

On Guard - doTERRA Det er bare næsten et must at have denne her olie derhjemme. Den beskytter mod alt og alle – fysisk som psykisk laver den en beskyttende hinde omkring dig, og du kan få en lille pause. Især hvis du har ondt i halsen, er den super god at smøre på. Eller hvis mine børn er ved at blive lidt syge, får de lidt under fødderne hver aften og morgen.

On Guard - doTERRA
Det er bare næsten et must at have denne her olie derhjemme. Den beskytter mod alt og alle – fysisk som psykisk laver den en beskyttende hinde omkring dig, og du kan få en lille pause. Især hvis du har ondt i halsen, er den super god at smøre på. Eller hvis mine børn er ved at blive lidt syge, får de lidt under fødderne hver aften og morgen.

 
Frankincense - doTERRA Åh altså det er absolut en af mine yndlings. Den har været hos mig i mange år nu. Og jeg bruger den til mange ting. Når jeg synes, at jeg har brug for at forny cellerne i min krop, tager jeg en dråbe under tungen. Når min hud er ked af det og rød, smører jeg den på huden – evt. med melaluca hvis der er infektion eller lign. Den er også dejlig at putte på det tredje øje – for klarhed og dyb indsigt.

Frankincense - doTERRA
Åh altså det er absolut en af mine yndlings. Den har været hos mig i mange år nu. Og jeg bruger den til mange ting. Når jeg synes, at jeg har brug for at forny cellerne i min krop, tager jeg en dråbe under tungen. Når min hud er ked af det og rød, smører jeg den på huden – evt. med melaluca hvis der er infektion eller lign. Den er også dejlig at putte på det tredje øje – for klarhed og dyb indsigt.

 
Breathe – doTERRA Er og bliver den blanding jeg har brugt i længst tid. Jeg smører den må min brystkasse, så tit jeg føler for det. Den hjælper mig med at trække vejret endnu længere ned og ind i kroppen. Så hvis du har udfordringer her eller for eksempel astma så skal du prøve denne.

Breathe – doTERRA
Er og bliver den blanding jeg har brugt i længst tid. Jeg smører den må min brystkasse, så tit jeg føler for det. Den hjælper mig med at trække vejret endnu længere ned og ind i kroppen. Så hvis du har udfordringer her eller for eksempel astma så skal du prøve denne.

 
Digest Zen - doTERRA Er også efterhånden en blanding, vi er glade for i hjemmet. Den er god, hvis maven er i udu, hvis nogen har spist for meget, eller lign. OG så hjælper den på min datters køresyge.

Digest Zen - doTERRA
Er også efterhånden en blanding, vi er glade for i hjemmet. Den er god, hvis maven er i udu, hvis nogen har spist for meget, eller lign. OG så hjælper den på min datters køresyge.

 
Melaleuca - doTERRA Tea Tree, som den også kaldes, er og bliver en sikker vinder, hvis du vil have en familie uden al for mange bakterier, som hopper rundt. Jeg bruger den til at komme i alle mine håndsæber herhjemme. Den renser sår perfekt. Gerne med lavendel og frankincense som en blanding.

Melaleuca - doTERRA
Tea Tree, som den også kaldes, er og bliver en sikker vinder, hvis du vil have en familie uden al for mange bakterier, som hopper rundt. Jeg bruger den til at komme i alle mine håndsæber herhjemme. Den renser sår perfekt. Gerne med lavendel og frankincense som en blanding.

 
Balance - doTERRA Denne her er et must have til dig, som mangler jordforbindelse og kører lidt rundt i kaos! På med balanceblandingen under fødderne! Hvis du er fysisk svimmel, kan den hjælpe dig, og det samme hvis du er psykisk ude at flyve ligeså. Under fødderne flere gange om dagen er godt.

Balance - doTERRA
Denne her er et must have til dig, som mangler jordforbindelse og kører lidt rundt i kaos! På med balanceblandingen under fødderne! Hvis du er fysisk svimmel, kan den hjælpe dig, og det samme hvis du er psykisk ude at flyve ligeså. Under fødderne flere gange om dagen er godt.

 
Whisper - doTERRA Som kvinde bliver du vild med den her blanding – især hvis du er blevet mere opmærksom på din egen cyklus og ved, hvor vigtigt det er, du virkelig har styr på dine hormoner og være dig selv. Denne her blanding kan du smøre på underlivet for at skabe ro, mindske menstruationssmerter og generelt skabe harmoni i din cyklus.

Whisper - doTERRA
Som kvinde bliver du vild med den her blanding – især hvis du er blevet mere opmærksom på din egen cyklus og ved, hvor vigtigt det er, du virkelig har styr på dine hormoner og være dig selv. Denne her blanding kan du smøre på underlivet for at skabe ro, mindske menstruationssmerter og generelt skabe harmoni i din cyklus.

 
Grapefruit – doTERRA Åh altså - den her er bare god til dig, som er lidt for glad for sukker. Put et par dråber i dit vandglas eller kom lidt på hænderne, og det føles som om, sukkertrangen bliver erstattet af noget andet – nemlig duften eller smagen af grape. Jeg ved også, at flere indtager denne olie, hvis de har for meget vand i kroppen. Eller har udfordringer med at få håret til at vokse.

Grapefruit – doTERRA
Åh altså - den her er bare god til dig, som er lidt for glad for sukker. Put et par dråber i dit vandglas eller kom lidt på hænderne, og det føles som om, sukkertrangen bliver erstattet af noget andet – nemlig duften eller smagen af grape. Jeg ved også, at flere indtager denne olie, hvis de har for meget vand i kroppen. Eller har udfordringer med at få håret til at vokse.

Black Pepper - doTERRA Sort peber er jeg fan af, fordi den hjælper mig med at sige fra! Så er det sagt. Det dufter jo som peber – men den virker og hjælper dig med at sætte de grænser, som er nødvendige, men husk at være varsom med at bruge den i små mængder til at starte med.

Black Pepper - doTERRA
Sort peber er jeg fan af, fordi den hjælper mig med at sige fra! Så er det sagt. Det dufter jo som peber – men den virker og hjælper dig med at sætte de grænser, som er nødvendige, men husk at være varsom med at bruge den i små mængder til at starte med.

 
Lemongrass – doTERRA Har du en dag, hvor du virkelig er langt nede og lidt off, så på med lemongrass bag ørene, og det føles som om, du ”løfter” dig lidt over bekymringerne.

Lemongrass – doTERRA
Har du en dag, hvor du virkelig er langt nede og lidt off, så på med lemongrass bag ørene, og det føles som om, du ”løfter” dig lidt over bekymringerne.

 

Ja tak, tilmeld mig doTERRA nyhedsbrevet

Navn *
Navn