IMG_0058.jpg

Jeg har været på en uforglemmelig rejse igennem livet. Små og store udfordringer har vist sig, og hver gang har jeg rejst mig og gået videre.
Det kan du sikkert nikke genkendende til.

 
 
IMG_8727.jpg
 
 
 
 

Livet har lært mig at stå fast i mig selv. At det er ok at være mig.
At jeg gerne må lyse.

Og så længe jeg kan huske tilbage, har jeg kunnet mærke en slags kraft indeni mig, som har trukket mig frem i en bestemt retning. Jeg lytter til denne kraft nu og føler mig hjemme i mig selv.

Uforklarlige og besynderlige hændelser har jeg mødt i løbet af livet. Og jeg har lært at holde begge ben plantet i jorden og finpudset mig selv som et instrument. Og nej, jeg er ikke færdig med at lære og ”pudse” – det er vist en evig proces. 
 
 
IMG_7696.jpg
IMG_8756.jpg
IMG_8811.jpg
 
 
 
 

Sang er absolut en stor del af mig – jeg elsker at bruge vokalen til at udtrykke det, som er.

Jeg er født og opvokset på Bornholm – og ja, jeg er en natur-nyder og elsker at vandre. Jeg har to dejlige børn på 8 og 11 år og er gift med en ingeniør, som holder mig godt forankret til jorden.

Læs hvad andre siger om mig her.


 
 
 
 
IMG_2688.jpg
 
 
 
 

Jeg vil gerne dele en oplevelse med dig. Om hvordan det føles for mig at stå til rådighed. Denne beskrivelse skrev jeg efter en lydhealings-session en dag i juli 2017.

"Den smukke kvinde ligger på briksen. Jeg folder mine hænder og be'r min bøn. Jeg be'r om at være en ren fløjte. Og jeg mærker, at "jeg" bliver overflødig, og at der er noget, som er vigtigere end mig. 

Mine hænder bliver varme. Jeg mærker intensiteten. Jeg spreder dem ud og opad mod himlen. Fornemmelsen af at være et tykt rør, hvor energien kan strømme frit opstår. Kuldegysningerne på kroppen kommer først på armene og spreder sig derefter. De kommer og går under sessionen, alt efter hvornår det er vigtigt, at jeg er og holder i længere tid. Mine hænder er så varme nu. De er ikke til at stoppe.

Jeg bevæger mig frit ...jeg tænker ikke over, hvordan eller hvorfor. Jeg føler blot de fornemmelser, der er. 

Jeg kanaliserer ordene og lydene præcis på de rigtige tidspunkter, så forløsningerne sker i rigtig rækkefølge, og den smukke kvinde, som ligger på briksen, kan skrælle ét lag af af gangen. 

Jeg er ikke alene. Tilstedeværelsen af kære afdøde og vejledere, som hjælper kvinden, står der med mig og mit åndelige team. Vi arbejder ubesværet og problemfrit. Det vigtigste er kvinden på briksen. 

Energien er ren, og hun har brug for healing, og engang imellem må jeg tørre sveden af min pande, for jeg er så varm af energien, som løber igennem mig. Jeg tænker ikke så meget over det, for indeni ved jeg, at hun har brug for roen og for energien til at komme sig igen. 

Hun står overfor en ny begyndelse. Hun fortjener det bedste. Jeg har set hendes hjerte og hendes lys. Jeg tænker ikke over tiden, og snart er den brugt op. Jeg ved, at jeg skal slutte af. Hendes system har ikke brug for mere nu. 

Jeg nynner blidt for hende og takker, mens jeg holder mine hænder på mit hjerte. Og be'r om, at hun må få alt den hjælp, hun har brug for. Jeg sætter mig og lader hende ligge.

Jeg ved, at det, jeg har gjort, er, som det skal være.
Jeg er ikke i tvivl. Jeg er blot en kanal. 


 
 
 
 
IMG_8253.jpg