IMG_0049.jpg

Det er 4 dage og 3 overnatninger på den skønne og naturlige ø. 

Vi skal vække sanserne til live. Vi skal vække dig til live.

Programmet byder på naturoplevelser, vand, ild, vinden og solen. Vi skal have kroppen i ro og lave simple vejrtræknings øvelser, meditationer, lydhealing og klarsyn til dig fra mig. 

Vi skal ud og vandre og være i naturen og være hver for sig og sammen.

Der er tre helt særlige vandreturer i 2020. Jeg glæder mig til at have dig med. Som en triologi hænger de sammen som tre unikke perler på snor. Du kan vælge en eller to ud eller opleve alle tre forskellige retreats.

Lykke Emilie - Retreat Bornholm - Væk dine sanser og dig selv til live

AT MIMIs - det er et sted, der oser af varme og kærlighed. Første gang jeg besøgte stedet, var jeg solgt! Man møder allerførst den lille, søde hund og et par katte og nogle høns - og når man banker på, så kommer Mimi ud. Hjertevarmen strømmer ud af hende, og hendes iver for at hjælpe og gøre det godt føles så godt.

Hun har en dejlig, lille sal med brændeovn, hvor vi kan lave afspænding og være, hvis vi har brug for ly. Men ellers er hendes hyggelige hus omgivet af en dejlig have og marker. Og så har vi skoven helt tæt på! Der er små nipsting her og der. Blomster i små vaser - duften af hjemmebikset te. Hver soveplads har sin charme. Nogle skal sove i en campingvogn og andre i skønne værelser i hovedhuset. Alt hyggeligt og fyldt med sjæl.

OG så skal jeg vist nævne lidt om denne "madkvinde", som vil forkæle os. Hun kan ikke lade være med at kræse om tingene, og alt har hun imellem sine fingre. Så jeg ved med sikkerhed, at vores smagsløg vil blive glædeligt overrasket.

Husk badetøj! Der er 10 km til stranden, og Mimi har et par cykler, man
godt må låne.

Billeder fra AT MIMIS

"Tak for et vidunderligt retreat på Bornholm, hvor jeg blev løftet op til et højere bevidsthedsniveau, hvorfra jeg bedre kunne se mig selv og det stod klart for mig hvad jeg skal i mit liv, hvem jeg er og hvilke behov jeg har❤️Tak til Lykke for at være den hun er, så ren, så reel, så kærlig og altomfavnende❤️Lykke er meget unik og særlig og vi skal prise os lykkelige for at hun deler ud af hendes rigdom❤️"

- Anne Birgitte juli 2018

 

"Tusind tak for fantastiske dage 🌼Bornholms natur, Mimis vidunderlige sted og Lykkes kærlige guidning skabte rammerne for magiske transformerende dage med indsigter, selvkærlighed, sansning og fællesskab. Jeg er taknemlig ❤️"

- Helene juli 2018

“Kæreste Lykke, jeg føler mig som en stærkere person efter disse 4 fantastiske dage, så stort tak🙏🏻❤️Også tak til Mimi’s for nogle super hyggelige dage med gude mad🙏🏻❤️”

- Pernille sep. 2019

Program:

(med forbehold for ændringer)

TORSDAG:

kl. 15 ankomst til Mimis

kl. 16-18 velkomst/meditation/øvelser

kl. 18.30 middag

kl. 20-21 aften klarsyn og healing

FREDAG:

kl. 8 afspænding og morgen lysmeditation

kl. 9.30 morgenmad

kl. 11-14 vandretur

kl. 15 Eftermiddagshygge med te mm.

kl. 16 vandring

kl. 18.30 middag

LØRDAG:

kl. 7.30 morgenvandring

kl. 9.30 morgenmad

kl. 11 på tur i naturen

kl. 15 Eftermiddagshygge med te mm.

kl. 16 mediation

kl. 18.30 middag

kl. 19 Overraskelse

SØNDAG:

kl. 8 morgen meditation

kl. 9.30 morgenmad

kl. 11 på tur i naturen

kl. 14 Tak for denne gang

IMG_0047.jpg

 
 

PRAKTISK INFORMATION:

DATO: 

I år har været en skønneste succes, så derfor er der to retreats i 2019 til Bornholm.

d. 4-7 juli 2019 UDSOLGT.

d. 12-15 september 2019 UDSOLGT.

Nye datoer for 2020

d. 29 maj - 1 juni 2020 (pinsen) RO

På denne tur kommer du helt op i højderne ved Opalsøen og helt ned i en sprækkedal i kærlighed og omsorg. Vi besøger Døndalen og håber på der er vand i vandfaldet og vi besøger stedet med de mange bautasten.

d. 2 juli - 5 juli 2020 TRANSFORMATION

Helligdomsklipperne vil tage godt imod dig og du kan her se dig selv som den du er uden filter. Vi skal også forbi Ekkodalen og Hammershus. Vil du lyse som et fyrtårn - er denne tur noget for dig.

d. 17 september - 20 september 2020 RENSELSE

En sand renselsestur ind i dit eget indre med en tur langs klippekysten ved Allinge. I paradisbakkerne vil du opleve naturens magi og Salomons kapel i turen rund om hammeren.

 

PRISER OG BETINGELSER: 

Prisen er 4250 kr. 
Heri betaler du både for kost, logi og for min guidning og undervisning.
Bemærk at der ikke er inkluderet transport.

Når du har betalt depositum på 1500 kr. er din plads sikret.

Der kan være enkelte aktiviteter hvor der er egenbetaling - påregn ca. 100-200kr. - dette er selvfølgeligt frivilligt.

Tilmeldingen er bindende, men hvis du bliver forhindret, kan du give pladsen til en anden.

Hvis du har brug for at betale over to gange, skriver du blot til mig (lykkeemilie@gmail.com).

I prisen indgår ikke transport til og fra retreat stedet. Du skal selv købe billetten til og fra Bornholm. Samkørsel kan arrangeres indbyrdes mellem deltagerne. Jeg opretter en gruppe på facebook, så vi nemt kan arrangere og kommunikere med hinanden. 

 

VÆRELSER:

På denne tur er der næsten kun mulighed for dobbelt værelser. Hvis du skal dele værelse med en, du ikke kender, så er der som udgangspunkt stilletid på værelset, medmindre I aftaler andet indbyrdes. Der er i alt to toiletter og et bad, men med lidt kærlighed er jeg sikker på det hele spiller.
Hvis du meget gerne vil bo alene, så kontakt mig. Prisen er 100 kr. ekstra pr. døgn, hvilket er 300 kr.

ANTAL DELTAGERE:

Min. og maks. 10 deltagere. Tilmeld dig derfor i god tid. Alle er velkomme og det kræver ingen forudsætninger. Er du i tvivl, kan du altid kontakte mig og spørge ind.

MAD: 

Mimi laver al maden fra bunden og hygger om den! Og bruger så vidt muligt kun økologiske råvarer. Der vil være mulighed for frugt under hele opholdet. Hvis du har nogen særlige behov, skriver du blot til Mimi på mimispelling@gmail.com.

AFBESTILLING:

Tilmeldingen er bindende, men hvis du bliver forhindret, kan du give pladsen til en anden. 

TILMELDING:

Skriv en direkte besked her, hvis du er interesseret i en sådan tur. 

 

Retreat Bornholm 2018

Billeder herunder er fra Retreat 2018 - Tak til alle for de dejlige dage