Stilheds Cirkel

Få Mulighed for at møde dig selv i stilhed, bevægelse, lyd, duft og meditation.

I cirklen indgår:

△ MEDITATION
△ STILHED
△ MANTRA SANG
△ TONEN FRA HIMLEN
△ INTUITIV SANG
△ ÆTERISKE OLIER
△ KLARSYN
△ BEVÆGELSE

Her får du en lille uddybbelse af hver felt:


Guidede og kanaliserede meditationer fra mig og mit “team af hjælpere”. Vi ligger også vægt på åndedrætsøvelser mm.

Stilhed - som bliver din nye bedste ven. I stilheden kan vi bedre lytte til os selv og derigennem mærke vores egne svar.

Mantra sang - når vi synger det samme mantra igen og igen opstår der en helt særlig følelse indeni. Mantraerne er nemme så alle kan være med. Både på dansk og engelsk.

Tonen fra himlen - i min søgen i lydens verden er jeg stød på dette igennem Githa Ben-David. Som på alle måder vil bringe dig hjem til kernen af dig selv. En tonen som forbinder dig til himlen - såvel til jorden.

Intuitiv sang - du lærer at lytte til andres og din egen stemme. Og give lyd på dine chakraer og dine glædes følelser.

Æteriske olier - lokalet og dig vil bliver fyldt med duften af forskellige olier. Hver gang vil du modtage vidunderlig og brugbar viden om udvalgte olier og fordi du deltager i kurset vil du kunne tilkøbe meget billige blandinger.

Klarsyn - hver eneste gang vil der være klarsyn og klarbeskeder og muligheden for at modtage clearinger. Så du på alle måder kan transformere og komme dybere hjem indeni dig.

Bevægelse - hver gang starter vi med solhilsner, lidt pilates, stræk og fysisk bevægelse - og her kan alle være med. Det er vigtigt vi får kroppen med og vækker den til live.

Hver gang er forskellig og derfor vil tingene fylde forskelligt for hver gang. Her er plads til alle - så du skal føle dig velkommen selvom du føler det med stemmen er overvældende eller bevægelse kan være udfordrende - du gør det hele i dit tempo og på din måde. Sammen danner vi et rum hvor vi kan være os selv og have tillid til processen.FOR ALLE SOM DELTAGER: du får en rabatkode så du får -10% på malakæder hos Mantra Malas By Marlene Schnoor (gælder de kæder som allerede er designet og du kan se på hendes side på facebook eller insta).


Jeg har selv indarbejdet disse værktøjer i min hverdag fordi det giver mig ro og jeg finder ind til mig selv. Derfor er dette forløb blevet til.

Jeg har selv indarbejdet disse værktøjer i min hverdag fordi det giver mig ro og jeg finder ind til mig selv. Derfor er dette forløb blevet til.

hold 2019

Datoer: d. 17 august / 24 august / 21 september / 28 september / 5 oktober 2020.

Hver gang kl. 10.30-14.30 (lørdag)

Pris:

Prisen er 2000kr for alle 5 gange.

Hver eneste gang er som en workshop og derfor kan du også deltage enkelte gange. Pr. gang er prisen 500kr.
Pengene refunderes ikke. Du kan dele betalingen op - det aftaler du med mig ved tilmelding.

Sted:

Rosenkæret 13, 2860 Søborg.

Tilmelding:

Enten via Facebook, email (lykkeemilie@gmail.com) eller over telefon.