Udtalelser: Hvad siger andre om Lykke…

 
Lykke Emilie - Udtalelser

Om 1:1 Lykke sitting:

Lykke har været en rigtig god sparringspartner for mig, når jeg har været i tvivl og usikker. Hun har hjulpet mig utrolig meget i forhold til at tage de rigtige beslutninger i mit firma, samt formået at få mit fokus rettet mod de vigtige ting. Lykke har en gave og jeg kan kun give hende min allerbedste anbefaling.

– Tina Nielsson, Iværksætter og Brain Trainer

 
Lykke Emilie - Udtalelser

Om forløbet Træn dine spirituelle evner:

Lykkes forløb har være en fantastisk oplevelse. Jeg har udforsket mine spirituelle evner og åbnet op for mange forskellige måder at bruge dem på. Det har været sjovt og nogle gange udfordrende at lære, at styre ens energi og at opleve kontakt til andre sjæle på forskellige planer. Lykke er den bedste guide på rejsen, man kan ønske sig. Jeg har følt mig tryg og opløftet og opmuntret. Jeg kan varmt anbefale dette forløb til alle, der ønsker at arbejde med deres spirituelle evner. Vi har det alle i os, vi skal bare åbne op for dem.

Anne Goncalves, Yoga & Mindfullnesslærer

 
Lykke Emilie - Udtalelser

Min første session hos Lykke var på mange måder skelsættende for mig. For første gang mødte jeg en behandler – et menneske, der virkelig så mig. Og dét helt uden at skulle forklare i evigheder om, hvordan jeg havde det indeni. Hun så mig og satte så fint ord og billeder på den smerte og tilstand jeg sad i, men som jeg ikke selv evnede eller orkede at beskrive på daværende tidspunkt.  Det var en meget befriende og forløsende oplevelse.

Jeg kom som sagt til Lykke på et tidspunkt i mit liv, hvor alt indeni mig var revet fra hinanden. Ud ad til fungerede tingene, jeg var stærk, rummende og udviste overskud –men inderst inde kæmpede jeg med følelser, jeg ikke kunne placere rigtigt. Måske også fordi jeg var så bange for konsekvenserne af rigtigt at mærke dem.

Lykke hjalp mig med at rumme mig selv og skabte nyt syn og perspektiv på de ”forbudte” følelser.  Aldrig før har jeg oplevet så klare og smukke visualiseringer som i hendes praksis. Udover at bidrage til så tydelig afklaring, har mine sessions med Lykke bragt mig tættere på mig selv –og åbnet mere op for mit eget potentiale og lys.

Jeg oplever Lykke som en utrolig kompetent lysarbejder, healer og mentor med mange arbejdsredskaber i sit møde med mennesker.

Jeg er Lykke DYBT taknemmelig for hendes støtte og hjælp for mig i en svær tid – og lige så taknemmelig for det lys hun rummer og med gavmildhed deler ud til alle omkring sig. 

Signe Find, ID-lifecoach & Shakti Yoga mentor

 
Lykke Emilie - Udtalelser

”Lykke er en fantastisk spirituel mentor. Og hun har mine varmeste anbefalinger.

Det har været et fantastisk kursus og jeg har fået så mange fine værktøjer med hjem.

Men vigtigst af alt - så er min egen forbindelse blevet stærkere og mere klar.

Lykke viser vejen i trygge omgivelser og deler så fantastisk meget ud af sig selv.

En ting som er helt fantastisk, er hvordan Lykke - selvom det er et hold - ser, rummer og skaber plads til den enkeltes udvikling og behov. 

Der bliver tryg taget hånd om dig og alt det du er. Plus at du får et vidunderligt netværk af ligesindet, som du så trygt kan dele dig selv og dine oplevelser med."

- Pernille Birkenfeldt, Mind your finances

 
Lykke Emilie - Udtalelser

Jeg har både deltaget på Lykkes kurser, aften cirkler, samt haft sessions hos hende. Der er et ægte nærvær og lethed, når hun formidler det, der skal siges. Det er præcist og nemt at tage til sig. Lykke har et kærligt og stærkt ønske om, at man får det med sig, man skal bruge til at arbejde videre med. Jeg kan varmt anbefale hende og ser frem til flere timer med guidens.

– Lise Bjorholm, Psykomotorisk Terapeut/Afspændingspædagog og Access Bars-Facilitator

 
Lykke Emilie - Udtalelser

Brugte Lykke som gæstelærer, hvilket var en stor succes. Lykkes lys og "tonen fra himlen" forløser, frigiver og hjælper til at få den enkelte til at nå et nyt sted indeni.

Rikke Rasmussen, Clairvoyant medie og healer

 
Lykke Emilie - Udtalelser

Om forløbet Lykke Pakken:

"Jeg følte mig tiltrukket af Lykkes måde at arbejde på. Første gang blev jeg udfordret og kærlig guidet af Lykke til at bruge min egen lyd som healing. Selv om det i første omgang føltes grænseoverskridende at stå overfor et fremmed menneske og udtrykke så mange følelser med meget lyd og så meget kraft, så var det bare det der skulle til.

Jeg fik givet slip på min rest af gammel sorg og savn ved at miste først en far, så en partner og i sidste omgang min mor.

Anden gang blev en vild og dejlig oplevelse. Min krop og sjæl modtog healende lyde. Lykke bruger intuitivt forskellige lyde, som varierer fra de mærkeligste gurglelyde til de smukkeste klareste toner jeg endnu har hørt! Det var den skønneste oplevelse og meget rørende.

Gennem samtale, clairvoyance og tarotoplæg blev der åbnet op for mine drømme og fremtidsmuligheder. Jeg glæder mig til den sidste planlagte terapi i denne omgang og forventer det bedste!

- Kiirsten Mogensen

 
Lykke Emilie - Udtalelser

Jeg havde den mest fantastiske oplevelse, da jeg deltog på Lykkes ‘Transformer dig selv’ arrangement.
Lykke formår at skabe et fuldkomment trygt space, hvor jeg med det samme faldt til ro og slappede helt af.
Vibrationen i rummet var meget høj, og før jeg vidste af det rakte jeg hånden op og stod oppe foran 20 mennesker. Jeg husker ikke tydeligt eller helt præcist hvad der skete, hvordan det skete, eller hvad der gjorde det, men jeg fortalte Lykke at min blokering sad på min stemme. (Den har være gemt væk i 15 år på grund af skyld og skam).

Efter få minutter under en form for trance tilstand, hvor Lykke åbnede noget i mig og talte til en del af mig der ikke har noget med rationalitet eller fornuft at gøre, bad hun mig om at synge. Meget rustent kom to spinkle forsøg ud af munden på mig, indtil jeg mærkede en indvendig eksplosion som en vulkan der ville ud, og der skete det, jeg SANG! Jeg sang alt hvad jeg havde i mig i en tone der vibrerede så højt at jeg selv blev chokeret.

Det er svært at forklare med ord hvad Lykke kan og gør, en ting er i hvert fald helt sikkert, hun møder dig lige der hvor du skal mødes, vækker de ting i dig som du gemmer væk og holder spacet, så du kan lukke det hele ud og op! Hun hjælper dig til at sætte dig selv fri!

Self Love Coach Zoe Johansen

 
Lykke Emilie - Udtalelser

Jeg må takke dig igen for sidste session hos dig, det har simpelthen forløst så meget for mig på så mange planer. Mange af de dybe ting, som jeg ikke engang selv kunne sætte ord på indeni mig, har jeg nu forstået sammenhængen af. Skønt, at det jeg ikke kunne forstå hvor stammede fra, nu giver mening og dermed er blevet integreret og rummet med kærlighed. Af hjertet tak. 

- Nina Kejser Ladanza